Для нормальної роботи відділення сокоочищення та станцій фільтрування соків велике значення має якість вапняного молока та сатураційного газу. На вітчизняних цукрових заводах практично всі відділення були створені в 60-х роках, вони не відповідають сучасним вимогам до якості обпаленого вапна, економної витрати палива на випал, забезпечення захисту навколишнього середовища. Правильний підбір та компонування обладнання, автоматизація процесу – невід’ємні складові успіху та досягнення високих результатів виробництва. Але за умови використання морально застарілого обладнання їх досягти неможливо. Переозброєння та розширення вапняних відділень зі збільшенням продуктивності заводів потребує значних капітальних витрат. Необхідне нове, прогресивне обладнання, розробкою та виготовленням якого займається наша фірма. При цьому проводиться оцінка його економічної ефективності з метою визначення оптимального варіанта. Виконання комплексу робіт веде до вдосконалення технології випалення, зниження витрати палива, підвищення коефіцієнта функціонального використання механізмів. СаО на добу. З 2006 року успішно працює вапняно-обпалювальна піч «ТМА-ПШІ-100» продуктивністю 120 тонн СаО на добу на ВАТ «Земетчинський цукровий завод» (Пензенська область, РФ). У 2007 році введено в експлуатацію вапняну піч «ТМА-ПШІ-100» продуктивністю 100 тонн СаО на добу на ТОВ «Сілікатобетон» (м. Суми). Пічь працює на природному газі. Виконано монтаж вапняної печі «ТМА-ПШІ-150» на ТОВ «Ромодановоцукор» (Республіка Мордовія, РФ).

   Фірма брала участь у постачанні та реконструкції вапнообпалювальних печей, у заміні завантажувально-розподільних та вивантажувальних пристроїв, трактів подачі, вузлів підготовки шихти, вапняногасильних апаратів з оптимізацією схеми підготовки вапняного молока на заводах Російської Федерації Буїнський цукровий завод”, ВАТ “Заїнський цукровий завод” Республіки Татарстан; ВАТ “Карачаєво-Черкеський цукровий завод” Карачаєво-Черкеської Республіки, ЗАТ “Залігощьцукор”, ВАТ “Лівни-цукор”, ЗАТ “Сахкомбінат “Колпнянський”,  ВАТ «Кривець-цукор», ТОВ «Біл-цукор» Курської області, ВАТ «Перелешинський цукровий завод» Воронезької області, ВАТ “Нікіфорівський цукровий завод”, ВАТ «Цукровий комбінат «Жердевський», «Тамбовська цукрова компанія», Тамбовській області, ВАТ “Нижегородцукор” Нижегородської області, ВАТ «Вікор» Краснодарського краю), Грузії (АТ “Картулі-Шакарі”), Республіки Киргизстан (ВАТ «Ак-Суйський  ;кукурузопереробний сах арний комбінат», ВАТ «Каїнди Кант»); України (ВАТ «Олександрійський цукровий завод» Кіровоградської області).

 Ми виконуємо весь комплекс робіт, пов’язаний з аналізом та діагностикою технічного стану вапняного відділення, підготовкою шихти, очищенням вапняного молока та сатураційного газу, автоматизацією технологічного процесу, здійснюємо поставку футерувальних матеріалів та проводимо футерувальні роботи.

Крім цукрових заводів, за цим напрямом діяльності фірма успішно працює в інших галузях промисловості. Нами були виконані роботи з реконструкції та модернізації роботи відомообпалювальних печей на ЗАТ «Борський силікатний завод» Нижегородської області, області. ЗАТ «Таврійська будівельна компанія» Херсонської області, ЗАТ «Копаніщенський завод будівельних матеріалів» Воронезькій області,    ПАТ «Трипільська цегла» Київської області.