Фірма спеціалізується на інженерно-технологічному супроводі впроваджуваних комплексів станцій фільтрації: основне фільтрування та знецукровування осаду в один щабель соку I сатурації, знецукровування осаду соку I сатурації, фільтрування сиропу з клеюванням на камерних та мембранних прес-фільтрах різних фірм -Виробників. Ці розробки реалізовані на ВАТ “Цукровий завод ім. Цюрупи”, ВАТ “Салюс”, ВАТ “Носівський цукровий завод”, ВАТ “Буїнський цукровий завод”.
Розроблено документацію на виготовлення високотехнологічних свічкових фільтрів-згущувачів з регенерацією їх стисненим повітрям за типом АМА-фільтра – одного з кращих зразків сучасних фільтрів. Розробку захищено патентом України. Освоєно випуск фільтрів площею фільтрування 90, 110, 140 та 180 м2. Показники питомої швидкості фільтрування соку І сатурації – 0,8-1,1 м3/ м2*година.
У 2007 році Яготинським механічним заводом виготовлено серію фільтрів у кількості 4 шт. площею фільтрування 90 м2. Розробка (фільтри та система автоматизації) впроваджена на Олексіївському цукровому заводі (Російська Федерація) для основного фільтрування та згущення осаду соку І сатурації. Станція успішно пропрацювала протягом трьох виробничих сезонів 2007, 2008 та 2009 років. У зв’язку із збільшенням продуктивності заводу з переробки буряків у 2010 році планується постачання ще 2 фільтрів на цей завод.
У 2008 році такі фільтри для соку першої сатурації площею по 110 м 2 у кількості 5 шт. встановлені на ВАТ «Хоростківський цукровий завод» (Тернопільська область) та успішно пропрацювали два виробничі сезони.
Здійснено постачання таких фільтрів також на новозбудований цукровий завод у Вірменії для екіпірування станції фільтрування соків І та ІІ сатурацій та сиропу. Передбачається використання їх також у схемі при переробці цукру-сирцю для фільтрування сатурованого клеювання та сиропу.
Такі фільтри встановлюються в Усть-Лабінському цукровому заводі (РФ) для основного фільтрування соку І сатурації та згущення суспензії, при переробці цукру-сирцю вони будуть використовуватися для фільтрування сатурованого клеювання.