Фірма спеціалізується на інженерно-технологічному супроводі впроваджуваних комплексів станцій фільтрації: основне фільтрування та знецукровування осаду в один ступінь соку I сатурації, знецукровування осаду соку I сатурації, фільтрування сиропу з клерівкою на камерних мембранні прес-фільтри різних фірм-виробників. Ці розробки реалізовані на ВАТ “Цукровий завод ім. Цюрупи», ВАТ «Салюс», ВАТ «Носівський цукровий завод», ВАТ «Буїнський цукровий завод». – одного з кращих зразків сучасних фільтрів. Розробка захищена патентом України. Освоєно випуск фільтрів площею фільтрування 90, 110, 140 і 180 м2.

   У 2007 році Яготинським механічним заводом виготовлена ​​серія фільтрів у кількості 4 шт. площею фільтрування 90 м2. Розробка (фільтри та система автоматизації) впроваджена на Олексіївському цукровому заводі (Російська Федерація) для основного фільтрування та згущення осаду соку І сатурації. Станція успішно пропрацювала протягом трьох виробничих сезонів 2007, 2008 і 2009 рр. У зв’язку із збільшенням продуктивності заводу з переробки буряків у 2010 році було здійснено постачання ще 2 фільтрів на цей завод.

У 2008 році такі фільтри для соку першої сатурації площею по 110 м 2 в кількості 5 шт встановлені на ВАТ «Хоростківський цукровий завод» (Тернопільська область) і успішно пропрацювали nbsp; 4 виробничих сезону.

Здійснено постачання таких фільтрів   на введений в експлуатацію цукровий завод у Вірменії для екіпірування станцій фільтрування соків ІІ й сатурацій і сиропу. Встановлені фільтри використовуються також у технологічній схемі при переробці цукру-сирцю для фільтрування сатурованої.

Така модель фільтрів встановлена ​​на Усть-Лабинському та Лебедянському цукрових заводах Російської Федерації для основного фільтрування соку І сатурації та згущення суспензії, при переробці цукру-сирцю вони використовуються для фільтрування сатурованого клеювання.За результатами промислової експлуатації обладнання в цукровому виробництві отримані наступні показники питомої швидкості фільтрування: соку І сатурації -0,6-1,1 м <3> / м >2*година; соку ІІ сатурації – 1,1-1,3; контрольної фільтрації соку ІІ сатурації – 1,1-1,4; сиропу цукробурякового виробництва – 0,35; сатурованого клеювання – 0,3-0,41; сиропу сирцевого виробництва – 0,20-0,58 м23 *година.

У 2012 році здійснюється постачання фільтрів цієї моделі для екіпірування станцій фільтрування соків І, ІІ сатурацій та контрольної фільтрації соку ІІ сатурації Хмелінецького цукрового заводу Липецької області.

Використання таких фільтрів дає можливість одержати соку з каламутністю відповідно до вимог нормативного документа «Технологічний процес виробництва цукру з цукрових буряків» ПУП 15.83-37-106:2007: для соку І сатурації – 37 (з розкидом nbsp; 27 до 47), ІІ сатурації – 16 (з розкидом значень від 11 до 20), контрольної фільтрації – 12 (з розкидом значень від 5 до 19) од. ICUMSA, сатурованого клерівки 37 од., сиропу 12-20 од. ICUMSA, що дозволяє одержувати цукор, придатний для використання у виробництві напоїв тривалого зберігання.  

Ціна: договірна
тел: +38(044) 501-04-57