ВІДДІЛЕННЯ ОЧИЩЕННЯ ДИФУЗІЙНОГО СОКУ

2005

ВАТ «НІКА» (Волоконівський цукровий завод), Білгородська область, РФ

Постачання апарату попередньої дефекації.

2007 рік

Гайсинський цукровий завод, м.Гайсин, Вінницька область, Україна

1. Реконструкція сокоочисного відділення на продуктивність 6000 тонн переробки буряків на добу з установкою модернізованих апаратів для проведення гарячої дефекації, 1 сатурації, дефекації перед 2 сатурацією і дозрівача соку 2 сатурації, виготовлених разом із збірниками з повною в сатураторах встановлені трубки Ріхтера, обладнані самоочисними пристроями з індивідуальними приводами.

Апаратурне оформлення станції та її технологічна схема були здані приймальною комісією. Отримано такі показники: ступінь розкладання редукуючих речовин на дефекації – 80-85%; витрата вапна на очищення -82,3% до маси нецукорів дифузійного соку; ефект очищення – 30-36%, ступінь утилізації газу – 90-92%; швидкість осадження соку 1 сатурації – 4,5 см/хв; обсяг осаду – 14–18%.

2008 рік

ВАТ «Валуйкіцукор», Білгородська область, РФ

Реконструкція   сокоочисного відділення на продуктивність 6000 тонн переробки буряків на добу (1 етап) з установкою модернізованих апаратів для проведення прогресивної попередньої дефекації, змішувача переддефекованого соку з вапняним молоком і холодного дефекатора з автоматизацією ділянки, включаючи відбір проб по секціях .

Апаратурне оформлення станції та її технологічна схема (1 черга) були здані приймальною комісією. Отримано такі показники: плавне наростання рН і лужності по секціях переддефекатора, в змішувачі ступінь перемішування переддефекованого соку з вапняним молоком становить 99,85%, швидкість осадження переддефекатора соку становить 3,6- 4,6 см/хв, 1 сатурації – 4,2 – 4,5 см/хв; обсяг осаду відповідно   18-22% і  14-18%.

2009

ВАТ «Валуйкіцукор», Білгородська область, РФ
Реконструкція сокоочисного відділення (2 етап) на продуктивність 6000 тонн переробки буряків на добу з установкою модернізованих апаратів для проведення гарячої дефекації, 1 сатурації, дефекації перед 2 сатурацією, 2 сатурації та дозрівача соку 2 сатурації, виготовлених разом виведеного з продувками апаратів. Роботу станції повністю автоматизовано. Як газорозподільні пристрої в сатураторах встановлені трубки Ріхтера, обладнані самоочисними пристроями з індивідуальними приводами.

Апаратурне оформлення станції та її технологічна схема були здані приймальною комісією. Отримано такі показники: ступінь розкладання редукуючих речовин на дефекації – 88%; витрата вапна на очищення -82,3% до маси нецукорів дифузійного соку; ефект очищення – 27-36.2%, ступінь утилізації газу – 90-92%; швидкість осадження переддефекованого соку – 4,5 см/хв, обсяг осаду-18-22%; соку 1 сатурації – 4,5 см/хв; обсяг осаду – 14-18%.  

2010

ВАТ «Єлецький цукровий завод», м. Єлець, Липецька область, РФ

Реконструкція   сокоочисного відділення на продуктивність 6000 тонн переробки буряків на добу з установкою змішувача та модернізацією апаратів для проведення 1 сатурації, 2 сатурації та дозрівача соку 2 сатурації. Як газорозподільні пристрої в сатураторах були встановлені трубки Ріхтера, обладнані самоочисними пристроями з індивідуальними приводами.
2011

ВАТ «Вікор», м. Новопокровка, Краснодарський край, РФ

Реконструкція сокоочисного відділення на продуктивність 6000 тонн переробки буряків на добу з встановленням модернізованих апаратів для проведення прогресивної попередньої дефекації, змішувача переддефекованого соку з вапняним молоком, холодного дефекатора, апаратів гарячої дефекації2, 2 сатурації, виготовлені разом із збірниками, вузла виведення піску, виведеного з продувками апаратів. Роботу станції повністю автоматизовано. Як газорозподільні пристрої в сатураторах встановлені трубки Ріхтера, обладнані самоочисними пристроями з індивідуальними приводами.

За результатами роботи комісій на основній дефекації розпад редукуючих речовин становить 88,1%. Загальне розкладання редукуючих речовин на станції (на першій та другій дефекації) становить 92%. Швидкість осадження та обсяг осаду для переддефекованого соку та соку 1 сатурації становить відповідно 3,8 та 4,4 см/хв; та 19 та 14%. Робота фільтраційного обладнання була нормальною та стабільною. Ефект очищення по станціях дефекосатурації становив у середньому nbsp; 32,5% із коливаннями від 27,1 до 35,2%. Витрата вапна до маси нецукорів дифузійного соку склала при переробці сировини середньої технологічної якості 64-79%.

“ССК “Ленінградський””, Краснодарський край, РФ

Реконструкція сокоочисного відділення на продуктивність 7000 тонн переробки буряків на добу із встановленням модернізованих апаратів для проведення гарячої дефекації, 1 сатурації, дефекації перед 2 сатурацією, 2 сатурації та дозрівача соку 2 сатурації, виготовлених разом із збірниками. Роботу станції повністю автоматизовано. Як газорозподільні пристрої в сатураторах встановлені трубки Ріхтера, обладнані самоочисними пристроями з індивідуальними приводами За результатами роботи комісій на основній дефекації розпад редукуючих речовин становить 88,1%, загальне розкладання редукуючих речовин на станції (на першій і другій дефекаціях) становить 92%. Швидкості осадження осаду переддефекованого соку та соку I сатурації при вимірі за 5 хвилин   становили відповідно 4,2 см/хв і 5,2 см/хв; обсяг осаду за 25 хвилин становив у середньому для переддефекованого соку 20%, для соку І сатурації – 16%. Робота фільтраційного обладнання була нормальною та стабільною. Ефект очищення станцій дефекосатурації склав у середньому 34,3% з коливаннями від 27,2 до 39,3%. Витрата вапна до маси нецукорів дифузійного соку склала при переробці сировини середньої технологічної якості 71,1-87,1%.

Бабино-Томахівський цукровий завод, Рівненська область, Україна

Реконструкція   сокоочисного відділення на продуктивність 3000 тонн переробки буряків на добу з встановленням модернізованих апаратів для проведення прогресивної попередньої дефекації, змішувача переддефекованого соку з вапняним молоком, холодного дефекатора, апаратів гарячої дефекації, 1 сатурації, сатурації виготовлених разом із збірниками, вузла виведення піску, виведеного із продувками апаратів. Робота станції повністю автоматизована, включаючи відбір проб по секціях з апарату попередньої дефекації та контролю значень рН.     Як газорозподільні пристрої в сатураторах встановлені трубки Ріхтера, обладнані самоочисними пристроями з індивідуальними приводами.

За результатами роботи комісії швидкість осадження переддефекованого соку становить 5,0 (від 4,0 до 5,6) см/хв.,    обсяг осаду 16 (від 16 до 18) %, ступінь розкладання редукуючих речовин – 86,3-92%; соку 1 сатурації 5,6 (5,2-6,0) см/хв.; обсяг осаду за 25 хв. 15 (14-17)%. Зниження вмісту солей Са в дозрівачі становить 12% (з розмахом значень від 4 до 22%. Ефект очищення дифузійного соку становить середньому 36,2% (31,2-38,5)%).

Усть-Лабинський цукровий завод, Краснодарський край, РФ

Постачання та шеф-монтаж складання модернізованого апарату для проведення прогресивної попередньої дефекації на продуктивність 6000 тонн переробки буряків на добу з автоматизацією відбору проб по секціях з апарату попередньої дефекації та контролю значень рН.

ВАТ «Єлецький цукровий завод», м. Єлець, Липецька область, РФ

Постачання та монтаж   модернізованого апарату для проведення прогресивної попередньої дефекації та холодного дефекатора на продуктивність 6000 тонн переробки буряків на добу

2012 рік

ВАТ «Первухінський цукровий завод», Харківська область, Україна

Постачання та шеф-монтаж складання   модернізованого апарату для проведення прогресивної попередньої дефекації, змішувача переддефекованого соку з вапняним молоком та холодного дефекатора на продуктивність 3000 тонн переробки буряків на добу

Прат «РАЙЗ-Максімко» (Лохвицький цукровий завод), Полтавська область, Україна

Постачання та шеф-монтаж складання   модернізованого апарату для проведення прогресивної попередньої дефекації, змішувача переддефекованого соку з вапняним молоком та холодного дефекатора на продуктивність 10 000 тонн переробки буряків на добу

Хмелінецький цукровий завод, Липецька область, РФ

Виготовлення, постачання, шеф-монтаж, пуско-налагодження та введення в експлуатацію апарату прогресивної попередньої дефекації, змішувача та холодного дефекатора на продуктивність 4,5 тис. тонн переробки буряків на добу.