РОБОТИ З ТЕПЛОТЕХНІКИ
2010

Гайсинський цукровий завод, м.Гайсин, Вінницька область, Україна
Реконструкція теплової схеми із встановленням двох випарних апаратів з метою збільшення продуктивності заводу до 7000 т переробки буряків на добу за мінімальних витрат палива.
2011 р.
ВАТ «Єлецький цукровий завод», м. Єлець, Липецька область,РФ
Модернізація теплової схеми заводу у зв’язку з реконструкцією вакуум-апаратів 1 продукту
Гайсинський цукровий завод, м.Гайсин, Вінницька область, Україна
Концепція розвитку теплотехнологічної схеми Гайсинського цукрового заводу на продуктивність підприємства 8500 тонн буряків на добу.
ПАТ «2-й ім. Петровського цукровий завод», Кіровоградська область, Україна
Перерахунок теплової схеми  на продуктивність  3000 т буряків на добу з метою підвищення ефективності використання теплоенергетичних ресурсів.
ТОВ «Райз-Максимко» (Лохвицький цукровий завод), Полтавська область, Україна
Концепція розвитку теплотехнічної схеми на продуктивність 10000 тонн переробки буряків на добу (теплотехнічна частина технічного аудиту)
Черемнівський цукровий завод, Алтайський край, РФ
Концепція розвитку теплотехнічної схеми на продуктивність 4500 тонн переробки буряків на добу
ЗАТ “Уварівський цукровий завод”,Тамбовська область, РФ
Модернізація теплової схеми через збільшення продуктивності заводу до 4200 тонн переробки буряків на добу (1-й етап реконструкції).
2012 р.
Усть-Лабинський цукровий завод,  Краснодарський край, РФ
Обстеження та перерахунок теплової схеми  з метою збільшення продуктивності до 6000 тонн буряків на добу.
“ССК “Ленінградський””, Краснодарський край, РФ
Теплотехнічний розрахунок випарної установки ЗАТ з метою збільшення продуктивності заводу до 8000 тонн переробки буряків на добу
ЗАТ «Цукровий завод «Свобода»:
– Обстеження та перерахунок теплової схеми ЗАТ «Цукровий завод «Свобода» з метою збільшення продуктивності до 6000 тонн буряків на добу.
– Інжинірингові роботи з заходу «Реконструкція конденсаторної   установки та підігрівача утфельною парою ЗАТ «Цукровий завод «Свобода».
– Розробка  Робочої документації «Заміна вакуум-конденсаційної установки ЗАТ «Цукровий завод «Свобода».
ЗАТ «ССК «Ленінградський»»: 
– Теплотехнічний розрахунок випарної установки ЗАТ «СБК «Ленінградський»» з метою збільшення продуктивності заводу до 8000 т переробки буряків на добу.
ЗАТ “Уварівський цукровий завод”
– Інжинірингові роботи з II етапу реконструкції теплової схеми ЗАТ «Уварівський цукровий завод» зі збільшенням продуктивності заводу до 5000 т переробки буряків на добу.
ВАТ «Агропромислове об’єднання «Аврора»:
– Інженерні роботи щодо розробки вакуум-конденсаційного господарства Хмелинецького цукрового заводу у зв’язку зі збільшенням продуктивності до 4500 тонн переробки буряків на добу (у перспективі до 6000 тонн переробки буряків на добу),
– Інженерні роботи з розробки конструкторської документації для виготовлення обладнання вакуум-конденсаційного господарства Хмелінецького цукрового заводу у зв’язку із збільшенням продуктивності до 4500 тонн переробки буряків на добу (у перспективі до 6000 тонн переробки буряків на добу).
 ВАТ «Парафіївський цукровий завод»:
–  Обстеження та виконання аналізу існуючого стану теплотехнологічного комплексу ВАТ «Парафіївський цукровий завод» та розробка першочергових заходів покращення його роботи з метою досягнення добової переробки буряків 3200 тонн.
ПАТ «Первухінський цукровий завод»: 
–  Обстеження та виконання аналізу існуючого стану теплотехнологічного комплексу ПАТ «Первухінський цукровий завод» та розробка першочергових заходів покращення його роботи з метою досягнення добової переробки буряків 3200 тонн.
ВАТ “Салівонківський цукровий завод” :
– Удосконалення теплової схеми ВАТ “Салівонківський цукровий завод” у зв’язку з впровадженням глкбокого віджиму жому та реконструкцією жомосушильного відділення.
2013р.
ЗАТ «Цукровий завод «Свобода»:
– Заміна вакуум-конденсаційної установки для ЗАТ “Цукровий завод “Свобода”
ВАТ «Агропромислове об’єднання «Аврора»:
– Інженерні роботи з реконструкції теплової та конденсатної схем Хмелінецького цукрового заводу (структурний підрозділ ВАТ “АПО “Аврора”) у зв’язку з поетапним збільшенням продуктивності заводу.
ПАТ “Салівонківський цукровий завод” :
– Роботи з реконструкції теплової схеми ПАТ “Саливонківський цукровий завод” з підвищенням продуктивності до 5 300 т переробки цукрових буряків на добу (І-й етап реконструкції на 2013 рік)
2014р.
ВАТ «Агропромислове об’єднання «Аврора»:
– Інженерні роботи з реконструкції теплотехнологічної схеми Хмелінецького цукрового заводу (структурний підрозділ ВАТ “АПО “Аврора”) у зв’язку зі збільшенням продуктивності до 3 500 т св./добу
ВАТ “Салівонківський цукровий завод” :
 – Інжинірингові роботи з реконструкції теплової схеми ПАТ “Саливонківський цукровий завод” з підвищенням продуктивності заводу до 6 000 т. переробки цукрових буряків на добу (ІІ етап реконструкції 2014 року)