Апарат прогресивної переддефекації марки ТМА-ППД призначений для здійснення першого етапу очищення дифузійного соку, що полягає в прогресивному нарощуванні лужності дифузійного соку.
Апарат виконаний у вигляді горизонтального, коритоподібного, зварного корпусу, в якому встановлено вал з лопатями. У нижній частині корпусу апарата перпендикулярно його горизонтальній осі, на однаковій відстані один від одного вварені вертикальні перегородки, що ділять апарат на окремі секції. У верхній частині апарата встановлені перегородки, які можуть обертатися навколо вертикальної осі. Поворот цих перегородок здійснюється вручну, за допомогою фіксованих у певних положеннях рукояток. На корпусі є патрубки з фланцями для підведення в апарат дифузійного соку нормально відгазованого нефільтрованого соку I сатурації, суспензії соку I і II сатурації, вапняного молока, а також патрубки для спорожнення апарату. Патрубки розташовані відповідно в першій   другий, третій та останній секціях апарату. Зверху корпус апарату закривається знімними кришками, в яких є люки для спостереження за роботою апарату та проведення ремонтних робіт. У верхній частині, на торцевій стінці останньої секції апарату, встановлений переливний ящик, який через переливний отвір в торцевій стінці надходить переддефекований сік, а далі через зливний патрубок по трубопроводах направляється на подальшу обробку.
Конструкція даного апарату передбачає проходження процесу переддефекації при температурі від 400 до 550 С, залежно від особливостей технологічної схеми кожного заводу, що відповідає часу проходження процесу від 30 до 20 хв. та об’ємом апарата.
Ціна: договірна
тел: +38(044) 501-04-57