Змішувач кавітаційний ТМА-ПСК призначений для покращення змішування вапняного молока та соку попередньої дефекації з метою інтенсифікації основної дефекації.
Змішувач встановлюється у сокоочисному відділенні цукрового заводу. Сік після апарату попередньої дефекації направляється в змішувач, де змішується з відповідною кількістю вапняного молока, потім надходить в апарат холодного ступеня основної дефекації.
Змішувач являє собою вертикальний циліндричний корпус (1) з конічним днищем та переливним пристроєм (10). Апарат оснащений механічним пристроєм, що перемішує, яке являє собою вертикальний вал (3) з трьома укріпленими на ньому дисками (4) особливої ​​конструкції. Вгорі розташований привід (2) валу. У нижній частині вала пристрою є напрямний вузол (9). Для підведення  соку служить патрубок (6), відведення – патрубок (7), також у нижньому конусі передбачений патрубок продування (8). Для огляду та очищення змішувача передбачені оглядові люки (5).
   Змішувач працює наступним чином.
  Вапняне молоко подається безпосередньо в комунікацію підведення соку в змішувач. Сік із вапняним молоком самопливом надходить у нижню частину змішувача через відповідний патрубок. Конструкція та розташування дисків забезпечує ефективне змішування компонентів соку та вапняного молока за рахунок кавітаційного ефекту, що виникає при їх обертанні в заданому напрямку. Отримувана гомогенна (однорідна) суміш відводиться самопливом через патрубок переливного пристрою і прямує далі потоком. Відведення нерозчинних частинок осаду (пісок, тверді включення тощо) періодично здійснюється через відповідний патрубок у конічному днищі.
Ціна: договірна
тел: +38(044) 501-04-57