Апарат першого ступеня основної дефекації Ш1-ПДХ-6 призначений для проведення процесу основної дефекації переддефекованого соку при низькій температурі, що забезпечує підвищену розчинність вапна і хороший контакт її з соком. При цьому забезпечується досить високий рівень аерації соку, що сприяє окисленню поліфенолів, і широкий (від 0 до 60 хв) діапазон регулювання тривалості процесу. Апарат працює в режимі, близькому до прямого витіснення і виконує роль ємності буферної, що стабілізує соковий потік.

Апарат складається з корпусу (1) з плоским днищем (2) та кришкою (3). Всередині корпусу встановлений пристрій, що перемішує, що складається з чотирьох лопатей (4) і скребків (5). На кришці корпусу є міст-майданчик (6), де встановлено привід мішалки (7). Для зручності обслуговування апарату до корпусу приварені гвинтові сходи (8).

Переддефекований сік разом із вапняним молоком подається через патрубок (9) у нижню частину апарату. Усередині корпусу відбувається перемішування. У днище корпусу вбудований патрубок (10), через який сік відводиться на подальшу обробку.

Ціна: договірна
тел: +38(044) 501-04-57