Апарат другого ступеня основної дефекації ТМА-ОД-6 призначений для очищення дифузійного соку за допомогою коагуляції білків і барвників вапном, осадження ряду аніонів, що дають нерозчинні солі з іоном кальцію вапна та розкладання низки нецукорів за високої температури.
Апарат складається з корпусу (1) із конічним днищем (2). Всередині корпусу встановлена ​​циркуляційна труба (3). Зовні корпус оснащений трьома патрубками дефекованого соку (4) і трьома відвідними (5), що дає можливість змінювати час проведення процесу дефекації в залежності від якості сировини. Підвідний і відповідний йому патрубки, що відводить, розміщені діаметрально протилежно з різницею по висоті не менше ніж у 500 мм. Розміщення патрубків на апараті визначається для кожного заводу індивідуально за погодженням із замовником. Така конструкція апарату забезпечує nbsp; проходження процесу дефекації витісненням соку. У днищі апарата передбачено патрубок продування (6), через який видаляється осад. Для огляду та очищення апарата передбачено оглядовий люк (7). Для більш компактного розміщення апаратів станції дефекосатурації у виробничих приміщеннях дана конструкція апарата передбачає суміщення його зі збіркою (8), що знаходиться під нею. У збірнику є патрубки для підведення (9) та відведення (10) соку.
Сік разом з вапняним молоком після теплообмінника подається через один з патрубків, що підводять, в залежності від необхідного часу дефекації, в корпус дефекатора. Усередині апарата сік, опускаючись по зовнішній стороні циркуляційної труби, потрапляє в її внутрішню частину і, витісняючись, відводиться з апарата через вихідний патрубок, після чого подається на подальшу обробку.
Ціна: договірна
тел: +38(044) 501-04-57