Дефекатор ТМА-Д-ПСВ-6 призначений для проведення процесу дефекації соку перед II сатурацією. Дефекатор складається з циліндричного корпусу (1) з конічними днищем (2) та кришкою (3). Всередині корпусу встановлена ​​циркуляційна труба (4). Зовні корпус оснащений патрубками для підведення (5) та відведення (6) соку. Патрубки розміщені діаметрально протилежно з різницею за висотою не менше ніж 500 мм (що підводить нижче), згідно з розрахунком для конкретного заводу за часом перебування соку в даному апараті. Для огляду та очищення корпусу дефекатора передбачено люк (7).
Сік разом із вапняним молоком подається в корпус дефекатора, далі, опускаючись по зовнішній стороні циркуляційної труби, сік потрапляє в її внутрішню частину і, витісняючись, відводиться з апарата через вихідний патрубок на сатурацію II. Конструктивно апарат дефекації перед II сатурацією виконаний разом з дозрівачем соку II сатурації, який служить зниження пересичення карбонату кальцію.
Дозрівач соку II сатурації складається з корпусу (8) з конічними днищем (9) та кришкою (10). Усередині корпусу вмонтована циркуляційна труба (11), розширена у верхній частині, в якій вміщено пристрій, що перемішує (12). На кришці дозрівача знаходиться привід пристрою, що перемішує (13). Така конструкція дозрівача дозволяє збільшити швидкість кристалізації карбонату кальцію. Для огляду та очищення дозрівача передбачені оглядові люки (16), (17).
Сік через патрубок (14) тангенційно підводиться до циркуляційної труби. Перемішуючий пристрій створює висхідний потік соку. Далі, опускаючись на зовнішній стороні циркуляційної труби, сік виводиться через патрубок (15) у подальше виробництво.
Ціна: договірна
тел: +38(044) 501-04-57